Meld hier jezelf en/of je website aan voor vermelding op Reiki-Info.nl

Vermeld in onderstaande velden de gegevens die Reiki-Info gebruikt voor vermeldingen van Reikimasters, -centra en behandelaren. Vermeld de gegevens zo volledig en beknopt mogelijk. 
Ik heb graag je voornaam of initialen, naam, adres, postcode en woonplaats/werkplaats, tel.nr met eventueel uren van bereikbaarheid, website adres, eventuele lidmaatschappen van verenigingen/beroepsgroepen, en een korte omschrijving van je activiteiten. 
Ik vermeld géén e-mail adressen op de site. Het e-mail adres wordt alleen gebruikt om deze gegevens door te sturen en eventueel contact n.a.v. gegevens van je aanmelding.  Daarnaast kun je aanmelden voor nieuwsbrieven van Reiki-Info. 
Na verzenden van je gegevens krijg je binnen een week bevestiging van ontvangst en antwoord.

Met vriendelijke groet, Reiki-Info.nl              

Privacy beleid: persoonlijke gegevens worden indien nodig slechts gebruikt voor onze administratie. Je gegevens zullen dus nimmer aan derden verstrekt worden!

Je E-mailadres
Naam praktijk of centrum:
Voornaam en/of Voorletters:
Achternaam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Provincie:
Telefoonnummer
Tijden bereikbaar
Website: (www....)
nb.: indien de naam te lang is, dan svp. bij activiteiten vermelden
Lid van ver. of beroepsgroep
Nieuwsbrief??? ja/nee
Uitgebreide pagina? Sommigen maken gebruik van de mogelijkheid om een uitgebreide informatiepagina te laten plaatsen. Voordeel hiervan is, dat bezoekers direct aanvullende informatie kunnen lezen die hun interesse wekt. Je krijgt hiervoor ca. 2 A4-tjes ruimte en kunt logo's, plaatjes e.d. aanleveren. De extra pagina wordt speciaal in het menu vermeld en brengt je dus extra onder de aandacht. (zie bijv. Friesland). Uitgebreide pagina's zijn niet bedoeld om cursusagenda's en regelmatig wisselende gegevens teplaatsen, hoewel ik hier ook mogelijkheden voor biedt.
De kosten voor een uitgebreide pagina zijn éénmalig 7,50 euro (incl. btw). Als je geïnteresseerd bent, toets hieronder "Ja" in en ik neem contact met je op.

Korte omschrijving van je activiteiten en deskundigheid, enz.:


Klik op als je de ingevulde informatie wilt doorsturen.

© 1994-2011 - Reiki-Info;  meer info onder "allerlei"-"copyrights"