.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
Lijst van BELGIň - A - G
Lijst van BELGIň - H - N
Lijst van BELGIň - O - Z
 
________________________________ 
 
Reiki per PROVINCIE
Reiki in BELGIň
Reiki in Europa
Reiki - ALLERLEI
Reiki BEHANDELING
Reiki BOEKEN - TIPS
Reiki BOEKEN - A -- K
Reiki BOEKEN - L -- M
Reiki BOEKEN - N -- S
Reiki BOEKEN - T -- Z
Reiki MUZIEK en New Age
Reiki SYSTEMEN op rij
ALLERLEI - Algemene Info en Tips
ADRES info - Reiki-Info
ZOEKEN op Reiki-Info of Internet
Reiki-Info Startpagina (Blauwe stijl)
Reiki-Info Startpagina (Groene stijl)
Adverteren op Reiki-Info

________________________________ 
 
  
.

Een Reikimaster, Reikicentrum of Reikipraktijk 
in
BelgiŽ

info @ Reiki-Info

Japans Symbool voor Reiki. Het Usui Reiki-systeem is rond 1900 opnieuw vorm gegeven door dr. Mikao Usui. In de lineage - de afstammingslijn - van Usui Shiki Ryoho is de "Reiki-fakkel" doorgegeven via Chujiro Hayashi en Hawayo Takata aan Phyllis Lei Furumoto, de huidige Reiki-GrandmasterLinks zie  je het menu voor je Reikimaster, Reikicentrum of Reikipraktijk in BelgiŽ, gesorteerd op plaatsnaam.

Naast een aantal uitgebreide vermeldingen kun je klikken op "Lijst .. provincie ". Je krijgt dan een pagina met info, gesorteerd op plaatsnaam met de Reiki-Info  bekende informatie. De letters achter de provincie zijn startletters van de plaatsnamen op die pagina. Wanneer bij een plaatsnaam veel vermeldingen zijn opgenomen, wordt voor deze plaatsnaam een aparte pagina gereserveerd, bijv. Almere, A'dam, enz..

Reiki-Info zal de komende maanden nieuwsbrieven versturen (ook naar nog niet vermelde Reikimasters, Reikicentra en Reikipraktijken), om een zo volledig en correct mogelijke lijst te kunnen gaan plaatsen.

Ben je nog niet vermeld?  Neem zo je wilt contact met Reiki-Info op door hiernaast op "Stuur een E-mail"   te klikken. Stuur een E-mailtje
Vul je naam, je E-mailadres en het adres van de betreffende website in en geef eventuele vragen, suggesties, enz.  even door. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk uitgebreide info, o.a. de meest recente Reiki-Info Nieuwsbrief.
 
Reiki-Info gaat de komende tijd bij de vermeldingen van Reikimasters, Reikibehandelaren, Reikicentra en Reikipraktijken ook de andere (of neven-) activiteiten vermelden ter informatie.
Je kunt hierbij denken aan het gebruikte Reikisysteem of toepassing van voetreflex massage, Bachremedie, Bachbloesemtherapie, massage (niet erotisch!), ontspanningsmassage, astrologie, meditatie, magnetiseren, Hot Stonemassage, natuurgeneeswijze, Shiatsu, voetmassage, etc. 

Namaste, met vriendelijke Reiki-groet,

Reiki-Info.nl 

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog