.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Valkenburg: ABC van Reiki
Vennells: Reiki voor beginners
Verheijden/...: Essentie v. Reiki
Verschure: Weg naar 't Licht
Waites/Nah.: Rk. praktische gids
Warnecke: Reiki 2e graad
Warnecke: Rk bij zwangerschap
Westen: Rk, kracht v. eenvoud
Ziegler, B.: Ervaringen met Reiki
**  MEER  Boeken **

________________________________ 
 
  
.

Reiki boeken

info @ Reiki-Info

Titel: Reiki bij zwangerschap
Auteur: Eckart Warnecke
Uitgeverij: Panta Rhei
Eerste druk: 2001
ISBN-nr.: 90 76 77 11 38
Prijs: ca. € 13,00

Reiki-Info waardering: komt nog ...
Publiekswaardering:
ontbreekt nog ....

Reiki-Info - boekbeschrijving: komt nog ....

Publieks - boekbeschrijving: *)
1) Na een inleiding (geschiedenis en achtergrond van Reiki) spitst de schrijver zich toe op Reiki m.b.t. de zwangerschap zowel m.b.t. volgen van een graad als ondergaan van behandelingen voor en gedurende het verloop van de zwangerschap. De zwangerschap en invloed van Reiki hierop wordt onder meer a.d.h.v. praktijkverhalen toegelicht. Aandacht wordt o.a. besteedt aan de rol van de a.s. vader, aan een aantal bekende zwangerschapskwalen (met beschrijving van de kwaal, interpretatie en suggestie voor behandeling), Reiki als ondersteuning tijdens de bevalling, de periode na de bevalling met eventuele lichamelijke ongemakken van moeder/kind en aan nieuwe aspecten t.a.v. de man-vrouw relatie. 
Mooi boekje, met alfabetisch register en literatuurlijst.

Omschrijving achterzijde boek:
Het verwachten van een baby is voor veel velen een hoogtepunt in hun leven. Het gevoel van vreugde daarover wordt echter vaak verstoord door angst en onzekerheid. Reiki, de oeroude methode van handoplegging die ons met de Universele Levensenergie verbindt, biedt aanstaande ouders geheel nieuwe mogelijkheden om de zwangerschap en de bevalling zo prettig en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Ziekte en ongemakken tijdens de zwangerschap, de ontwikkeling van de baby in de buik en de periode na de bevalling kunnen door middel van Reiki positief worden beïnvloed. De meest voorkomende zwangerschapskwalen worden een voor een behandeld.
'Reiki bij zwangerschap' is een boek vol praktische tips voor aanstaande ouders, om zich met Reiki op de zwangerschap voor te bereiden, de hele periode van 9 maanden te verlichten en de bevalling zelf zo natuurlijk en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
De auteurs zijn ouders van vier kinderen.

*) Sommige "publieks"-omschrijvingen (-recensies) zijn van internet overgenomen en bedoeld als 1e indicatie. Als genuanceerdheid echter blijkt te ontbreken wordt de omschrijving bijgesteld, danwel verwijderd.

.
.

 

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog