.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Valkenburg: ABC van Reiki
Vennells: Reiki voor beginners
Verheijden/...: Essentie v. Reiki
Verschure: Weg naar 't Licht
Waites/Nah.: Rk. praktische gids
Warnecke: Reiki 2e graad
Warnecke: Rk bij zwangerschap
Westen: Rk, kracht v. eenvoud
Ziegler, B.: Ervaringen met Reiki
**  MEER  Boeken **

________________________________ 
 
  
.

Reiki boeken

info @ Reiki-Info

Titel: Weg naar het Licht
Auteur: Yasmin Verschure
Uitgeverij: Schors bv.
Eerste druk: 1995
ISBN-nr.: 90 63 78 31 75 
Prijs: ca. Ä 15,00

Reiki-Info waardering: komt nog ...
Publiekswaardering: komt nog ...

Reiki-Info - boekbeschrijving: komt nog ....

Publieks - boekbeschrijving: *) nog niet aanwezig ....

Omschrijving achterzijde boek:
De weg naar het Licht bevat aan de hand van zeer persoonlijke ervaringen waarvan een sterfproces het hoogtepunt vormt, een duidelijk en ontroerend verslag van wat werken met Reiki teweeg kan brengen. Enerzijds ademt het boek een intieme sfeer uit, waarin nauwelijks plaats is voor verstandelijke overwegingen, anderzijds beschrijft het ragfijn de wonderen die Reiki laat gebeuren, vooral op het gebied van de innerlijke transformatie: de ziel die ontwaakt en zich dan op weg naar het Licht begeeft.
Uiteraard legt Yasmin Verschure de beginselen van Reiki uit en bespreekt zij de groeiprocessen er omheen, maar ze doet dat summier, omdat ze van mening is dat het er bij Reiki bovenal om gaat wat Reiki aan groei en blijdschap in het dagelijks leven teweeg brengt.
"Ik hond van Reiki", schrijft zij, "omdat ze de weg is van pure eenvoud. Ze pelt je af totdat alleen je ware kern overblijft. Reiki geeft ons ons gehoor terecht terug, het recht van ieder mens om te kiezen voor een leven van vreugde, ook al gaat dit nu eenmaal niet altijd zonder pijn."
Zelden zullen op een fijngevoeligere, maar steeds reŽle manier de ingrijpende bewustzijnsveranderingen door Reiki en de daarmee gepaard gaande emotionele diepte- en hoogtepunten verteld zijn.
Yasmin Verschure's boek is in al zijn bescheidenheid een uniek en inspirerend getuigenis van een mens die Reiki in het diepst van zijn ziel ervaren heeft.

*) Sommige "publieks"-omschrijvingen (-recensies) zijn van internet overgenomen en bedoeld als 1e indicatie. Als  genuanceerdheid echter blijkt te ontbreken wordt de omschrijving bijgesteld, danwel verwijderd.

.
.

 

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog