.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Lübeck, W.: Het Pendel Handboek
Lübeck/...: Mooiste Rk-technieken
Lübeck/Petter...: Rk Kompendium
Lübeck, W.: Rainbow Reiki
Lübeck, W.: De weg van het hart
Lübeck, W.: Het Reiki handboek
Lübeck, W.: Reiki Huisapotheek
Luijerink, A.: Reiki verhalen
McKenzie: Rk als helende energie
Mietke: Kaarten/boek Reiki-proces
Milner, K.: Reiki e.a. stralen
Muller, B.: Reiki, Heel jezelf ea.

________________________________ 
 
  
.

Reiki boeken

info @ Reiki-Info

Titel: Reiki en andere stralen
Auteur: Kathleen Milner
Uitgeverij: Petiet
Eerste druk: 1998
ISBN-nr.: 90 75 63 61 99
Prijs: ca. € 16,00

Reiki-Info waardering:  (4) 
Publiekswaardering:
(7)

Reiki-Info - boekbeschrijving:
komt nog ....

Publieks - boekbeschrijving: *)
1) Dit boek is geen praktische cursus in Reiki, maar een document van een vrouw, die na persoonlijke moeilijkheden een eigen methode vindt om via 'heling en elementaire stralen van genezing' een goede gezondheid voor zichzelf en anderen te bereiken. Deze methode, het Tera-Mai-helingssysteem met haar 4 elementen, liet zij ter bescherming tegen misbruik als handelsmerk deponeren.
Een wat vreemd lijkende handelwijze voor wie spiritueel bezig is. Letterlijk alles (ESP, symboliek, Feng Shui, magie, inwijding) wordt met Reiki in verband gebracht. De tekst over Reiki komt rommelig, onoverzichtelijke over.

Omschrijving achterzijde boek:
Kathleen Ann Milner, de schrijfster van dit boek, had juist een galerie gevonden waar ze haar kunst kon exposeren, toen ze kort na elkaar betrokken raakte bij twee auto-ongelukken. Haar carrière en haar leven raakten in een impasse. Met behulp van Reiki was ze in staat zichzelf te genezen. In haar leven gebeurden een serie 'onverklaarbare' zaken. Kathleen ontdekte dat er behalve Reiki nog andere helende Stralen zijn. Dit boek is een verslag van haar spirituele ontwikkeling vat een schat aan informatie.
Kathleen introduceerde de naam Tera-Mai en liet deze als handelsmerk deponeren. Het Tera-Mai (tm) helingssysteem maakt gebruik van de vier elementen: aarde, vuur, water & lucht.

Omdat Tera-Mai  een beschermd merk is, kan iedereen die een cursus met die naam in Reiki en/of Seichem heeft gevolgd, ervan verzekerd zijn dat daarbij dezelfde initiaties zijn ondergaan en dezelfde symbolen zijn aangereikt. Initiaties en symbolen die in overeenstemming zijn met de in dit boek beschreven technieken en achtergronden!

*) Sommige "publieks"-omschrijvingen (-recensies) zijn van internet overgenomen en bedoeld als 1e indicatie. Als  genuanceerdheid echter blijkt te ontbreken wordt de omschrijving bijgesteld, danwel verwijderd.

.
.

 

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog