.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Tip 1: Luijerink: Rk Groeiboekje
Tip 2: Luijerink: Rk 2e Graad
Tip 3: Luijerink: Rk Masterschap

________________________________ 
 
  
.

Reiki boeken

info @ Reiki-Info

 
Titel: Reiki Groeiboekje
Auteur: Arie Luijerink
Uitgeverij: Ankh Hermes BV
Eerste druk: 1993
ISBN-nr.: 90 20 20 82 25
Prijs: ca. 5,00

Reiki-Info waardering:  (9)
Publiekswaardering: (8)

Reiki-Info - boekbeschrijving:
GEWELDIG boekje met alle info die je nodig hebt; informatief als je nog geen keuze hebt gemaakt, opfrissertje van je geheugen als je al wel je Reiki-cursus hebt gevolgd. Waarom geweldig met hoofdletters? Arie beschrijft kort en bondig hoe e.e.a. werkt, waar je op "moet" letten of rekening mee "moet" houden, wat Reiki doet, waarvoor het werkt, enz..
Niets teveel en niets te weinig; meer heb je echt niet nodig (en meer doet regelmatig afbreuk aan Reiki en Reiki-werk), tenzij je een praktiserend Reiki-therapeut bent misschien.... Maar dan nog.....  
Er zijn enkele opmerkingen van Arie waar ikzelf wat kanttekeningen bij plaats in mijn eigen cursussen. Maar niet omdat ik het er niet mee eens ben: meer omdat de mensen die ik ontmoet en op cursus heb gehad het soms net even anders willen horen voor hun begrip/gevoel. De strekking verandert er echter niet door. 
Goed boek dus, en heel betaalbaar.
Behandelde  thema's: De verschillende graden
- geven van een behandeling met de eerste - De handposities - 'Afstrijken' - Een zittende behandeling - Jezelf behandelen - 't aantal behandelingenvoorbeelden van werken voor jezelf - De Reiki-leefregels - Houd het simpel - Als mensen niet genezen - praktische zaken -
In de laatste 20 van het 90 pagina's tellende ankertje krijg je nog een levenswijsbegerige toegift met tips, oefeningen, enz. Goede basis om mee aan inzichten te werken. 
Veel waar dus voor weinig geld; en heel toegankelijk voor iedereen.

Publieks - boekbeschrijving:
1) Een informatief boekje voor iedereen die meer wil weten over Reiki en voor diegenen die al een Reiki cursus hebben gevolgd.

Omschrijving achterzijde boek:
Genezing door aanraking, een droom die al eeuwen leeft onder de mensen. Een droom die voor iedereen werkelijkheid kon worden dankzij de ontdekking - door dr. Mikao Usui - van de werking van universele levensenergie. Dr. Usui, die deze universele levensenergie Reiki noemde, ontwikkelde een methode waarmee men in korte tijd kan leren deze energie te ontvangen en door te geven voor geestelijke en lichamelijke genezing van zichzelf en van anderen.
In het eerste deel van dit Reiki-groeiboekje wordt vooral in gegaan op de vraag wat Reiki nu precies is, hoe het werkt, en hoe we het kunnen toepassen in ons dagelijks leven. Het bevat een schat aan informatie over het werken met Reiki en over de Reiki-cursus. In het tweede gedeelte wordt aandacht besteed aan de psychologische achtergronden van het werken met Reiki.
Door de praktische opzet, nuchtere benadering en beschreven oefeningen is het boekje zowel geschikt voor mensen die nog geen enkele ervaring hebben met Reiki, als voor diegenen die al een Reiki-cursus hebben gevolgd en behoefte hebben aan meer informatie en verdieping.
.
.

 

 

  1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog