.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Lübeck, W.: Het Pendel Handboek
Lübeck/...: Mooiste Rk-technieken
Lübeck/Petter...: Rk Kompendium
Lübeck, W.: Rainbow Reiki
Lübeck, W.: De weg van het hart
Lübeck, W.: Het Reiki handboek
Lübeck, W.: Reiki Huisapotheek
Luijerink, A.: Reiki verhalen
McKenzie: Rk als helende energie
Mietke: Kaarten/boek Reiki-proces
Milner, K.: Reiki e.a. stralen
Muller, B.: Reiki, Heel jezelf ea.

________________________________ 
 
  
.

Reiki boeken

info @ Reiki-Info

Titel: Het Reiki handboek
Auteur: Walter Lubeck 
Uitgeverij: Schors bv. Uitgeverij
Eerste druk: 1990
ISBN-nr.: 90 63 78 22 76
Prijs: ca. € 19,00

Reiki-Info waardering: komt nog ...
Publiekswaardering:
ontbreekt nog ....

Reiki-Info - boekbeschrijving: komt nog ....

Publieks - boekbeschrijving: *)
1) In het Reiki Handboek met als ondertitel "De Weg Van De Helende Liefde", weet de auteur zowel de spirituele kant van Reiki, als ook de praktische zijde (bijvoorbeeld in combinatie met geneesmiddelen) te verduidelijken. Ook niet standaard handposities, in combinatie met de opgenomen lijst van aandoeningen, krijgen veel en duidelijk aandacht.

Omschrijving achterzijde boek:
Het meest waardevolle van de kosmische levenskracht REIKI is dat het ons in staat stelt door middel van de uitstralingen van Reiki-energie ons innerlijk zelf en ons uiterlijk gedrag in harmonie met elkaar te brengen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen zich van Reiki-inwijdingen en het Reiki genezingsproces bedienen om het oorspronkelijke evenwicht tussen hun psychische en lichamelijke functies te herstellen.
Hoewel het Reiki Handboek, de weg van de helende liefde de toepassing en werking van Reiki-energie uitvoerig behandelt, verleent het tegelijkertijd een extra dimensie aan het Reiki-ervaringsproces door gedetailleerd in te gaan op de subtiele, stap voor stap plaatsvindende veranderingen in ons zielenleven wanneer wij bezig zijn met de Reiki-posities en het openbloeien ervaren van het volmaakte stelsel van fijn-stoffelijke energieën, dat elk innerlijk leven onderling verbindt. Ook de vele afbeeldingen van Het Reiki Handboek laten duidelijk zien hoe de Reiki-posities ons uit onze beperkingen tillen naar een niveau van liefde en vrede dat zonder Reiki slechts in voorbijgaande mystieke extasen beleefd kan worden.
Wie nu denkt een louter op de spirituele ontwikkeling gericht boek in handen te krijgen, vergist zich. De grote verdienste van Reiki-meester Walter Lübeck is, dat hij tevens wijst op de mogelijke combinatie van de kosmische levenskracht met extracten van planten, homeopathische medicijnen en de herontdekte spagyrische geneesmiddelen en zo verbanden legt tussen Reiki en biologische geneesmiddelen. Het blijkt dat het samenwerken van de Reiki-energie met de ten dele reeds uit oude tijden bekende geneesstoffen, het therapeutisch effect aanzienlijk kan verbeteren en versnellen.
Juist door deze combinatie is het HET REIKI HANDBOEK, de weg van de helende liefde, zowel voor leken als therapeuten een van ervaring en wijsheid getuigende handleiding om gewetensvol met Reiki om te gaan en mee te beleven dat Reiki een onschatbare aanvulling op en verrijking is van de zachte geneeskunst.

.
.

 

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog