.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Baginski/Shar.: Univ. energie
Borang, K.: Reiki...
Delnooz/Mart...: Rk als ambacht
Ellis: Reiki... Ontspanning... Rust
Feuser/DrŲ...: Energie Essences
Hilswicht, J.: Reiki
Honervogt: Rk Helende handen
Horan: Reiki kosmische levenskr.
Kivits, A.: Reiki leefregels
Klinger-R., U.: Reiki & Edelstenen

________________________________ 
 
  
.

Reiki boeken

info @ Reiki-Info

Titel: Reiki, de kosmische levenskracht; oefeningen in geestelijk genezen; werken met de chakra's, klanken, kleuren, kristallen, vasten en massagetechnieken.
Auteur: Paula Horan
Uitgeverij: Schors bv
Eerste druk: 1990
ISBN-nr.: 90 63 78 20 47
Prijs: ca. Ä 14,00

Reiki-Info waardering: komt nog ...
Publiekswaardering: (6)

Reiki-Info - boekbeschrijving: komt nog ....

Publieks - boekbeschrijving: *) ontbreekt nog ...

Omschrijving achterzijde boek:
Reik is een uit het Japans stammend begrip dat de kosmische levenskracht beschrijft. Reiki is de energie die in al wat leeft aanwezig is, het voedt en in stand houdt.
Reiki is tegelijkertijd de beschrijving van een natuurlijke geneesmethode die op zichzelf of in samenhang met andere vormen van genezen bedreven kan worden.
In REIKI, DE KOSMISCHE LEVENSKRACHT beschrijft de psychologe Dr. Paula Horan de toepassing, werking en functie van Reiki-energie, die toegang geeft tot onze persoonlijke geneeskrachten en het contact herstelt met dat volmaakte stelsel van subtiele energieŽn, dat elk innerlijk leven onderling verbindt.

Van deze kosmische kracht, de grondslag van ieder leven, kan iedereen zich zowel bewust worden als bedienen voor het heil van zichzelf en an≠deren. In een aantal praktische oefeningen beschrijft Dr. Horan hoe gees≠telijk genezen functioneert en hoe andere therapeutische elementen als chakra's, klanken, kleuren, kristallen, vasten en massagetechnieken in het Reiki genezingsproces betrokken kunnen worden en hoe tevens na Reiki-ervaringen en -inwijdingen een versnelde spirituele sprong optreedt.
Omdat Reiki noch maandenlange studie noch training vergt, maar louter berust op het praktiseren van zelfgenezende krachten, kan men zonder overdrijving Reiki de democratisering van het genezingsproces noemen, waarvan de eenvoud de schoonheid is. Een voor leken en therapeuten bruikbare handleiding.

*) Sommige "publieks"-omschrijvingen (-recensies) zijn van internet overgenomen en bedoeld als 1e indicatie. Als genuanceerdheid echter blijkt te ontbreken wordt de omschrijving bijgesteld, danwel verwijderd.

.
.

 

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog