.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
Lübeck, W.: Het Pendel Handboek
Lübeck/...: Mooiste Rk-technieken
Lübeck/Petter...: Rk Kompendium
Lübeck, W.: Rainbow Reiki
Lübeck, W.: De weg van het hart
Lübeck, W.: Het Reiki handboek
Lübeck, W.: Reiki Huisapotheek
Luijerink, A.: Reiki verhalen
McKenzie: Rk als helende energie
Mietke: Kaarten/boek Reiki-proces
Milner, K.: Reiki e.a. stralen
Muller, B.: Reiki, Heel jezelf ea.
 
________________________________ 
 
Reiki per PROVINCIE
Reiki in BELGIË
Reiki in Europa
Reiki - ALLERLEI
Reiki BEHANDELING
Reiki BOEKEN - TIPS
Reiki BOEKEN - A -- K
Reiki BOEKEN - L -- M
Reiki BOEKEN - N -- S
Reiki BOEKEN - T -- Z
Reiki MUZIEK en New Age
Reiki SYSTEMEN op rij
ALLERLEI - Algemene Info en Tips
ADRES info - Reiki-Info
ZOEKEN op Reiki-Info of Internet
Reiki-Info Startpagina (Blauwe stijl)
Reiki-Info Startpagina (Groene stijl)
Adverteren op Reiki-Info

________________________________ 
 
  
.

Boeken over Reiki - L  t/m  M 

info @ Reiki-Info

Japans Symbool voor Reiki. Het Usui Reiki-systeem is rond 1900 opnieuw vorm gegeven door dr. Mikao Usui. In de lineage - de afstammingslijn - van Usui Shiki Ryoho is de "Reiki-fakkel" doorgegeven via Chujiro Hayashi en Hawayo Takata aan Phyllis Lei Furumoto, de huidige Reiki-GrandmasterOmdat cursisten en vele anderen (site-bezoekers bijv.) met regelmaat vragen om aanbevelingen over te lezen Reiki-boeken, is gestart met het vermelden van bestaande en Reiki-Info  bekende Reiki-boeken (en t.z.t. ook andere andere boekaanbevelingen).

Voor duidelijkheid: het niet is zo dat niet (of nog niet) vermelde boeken niet de moeite waard zouden zijn. De "Boeken rubriek" is en wordt namelijk steeds verder uitgebreid. 

Het is de bedoeling van allerlei boeken een korte beschrijving te geven en een indicatie over o.i. informatieve waarde, stimulerende functie, leesbaarheid, en meer. 
Momenteel wordt al een uitgebreide lijst vermeld met allerlei praktische info (auteur, titel, isbn-nr, prijsindicatie, enz.). Daarnaast worden/zijn omschrijvingen van publiek en/of recensenten geplaatst. 
Sommige komen van internet, andere van de boekcover. Ze zijn bedoeld als (1e) indicatie. Waar Reiki-Info dat wenselijk vond is ongenuanceerdheid verwijderd. 
Als genuanceerdheid - bijv. na beoordeling door Reiki-Info of het publiek - toch nog teveel blijkt ontbreken, dan wordt de omschrijving bijgesteld, vervangen, danwel verwijderd. Deze site is namelijk niet bedoeld als arena om meningsverschillen uit te vechten of anderen "af te breken" maar bedoeld om het publiek vergelijkingsmateriaal te verschaffen.

Ook JOUW genuanceerde boekbeschrijving wordt op prijs gesteld. En als deze volgens de redactie informatieve waarde voor het publiek bevat, dan zal deze bij de desbetreffende boektitel geplaatst worden. 
Dus ...... Stuur een E-mailtje

Als laatste zullen worden toegevoegd: recensies van een aantal collega's en van Reiki-Info met daarbij een indicatie van aanbeveling (aantal sterren; hoe meer sterren hoe meer aanbevolen dus m.i.). 

Sommige boeken verdienen m.i. een ster-notering. Je kunt ze terugvinden in het menu bij  Tip-1   t/m   Tip-...

Aanvankelijk ontstond het idee bepaalde boeken niet in de lijst op te nemen, bijv.: boeken die Reiki-regels met voeten lijken te treden, boeken waarin afbreuk wordt gedaan aan een Reiki systeem, boeken waarin afbreuk lijkt te worden gedaan aan collega Reikimasters, enz..
Echter: werkend vanuit zo'n instelling zou Reiki-Info zich betuttelend opstellen tegenover het publiek; en tegelijk zichzelf de mogelijkheid ontnemen een mening te kunnen geven. Vandaar dat uiteindelijk alle Reiki-Info bekende en ter beschikking staande boeken op de lijst zullen verschijnen.

Heb je Suggesties voor vermelding van een specifiek boek? 
Mail 
je suggestie, commentaar van aanbeveling, lezerscommentaar, enz. via onze bovenstaande On-Line mail mogelijkheden.
Ben je het niet eens met een algemene of onze persoonlijke vermelding? Ook dán nodigt Reiki-Info je uit dat te Mailen ! Je mening kan ertoe leiden dat vermelding wordt bijgesteld en de som wordt van gemeenschappelijke levenswijsheid ;) 

.
.

 

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog