.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Moet je erin geloven?
Hoe wordt behandeld?
Wat is niet te behandelen?
Naast Reiki behandeling ook...
Hoeveel Behandelingen Nodig
Op welk gebied werkt Reiki
Waarvoor Reiki (-behandeling)
Versterken Reiki (-behandeling)
Voordeel Contact Behandeling
Voordeel Afstand Behandeling

________________________________ 
 
  
.

Reikibehandeling: Op welke gebieden werkt Reiki?

info @Reiki-Info

Japans Symbool voor Reiki. Het Usui Reiki-systeem is rond 1900 opnieuw vorm gegeven door dr. Mikao Usui. In de lineage - de afstammingslijn - van Usui Shiki Ryoho is de "Reiki-fakkel" doorgegeven via Chujiro Hayashi en Hawayo Takata aan Phyllis Lei Furumoto, de huidige Reiki-GrandmasterReiki werkt echter niet alleen op het lichaam, maar op de gehele mens. 
De groei-, gezondheid- en genezingsbevorderende werking spreidt zich dus uit over lichaam en geest, over je verschillende energielichamen, enz..

Reiki werkt namelijk niet alleen aan de verschijnselen of symptomen (gevolgen), maar werkt ook aan de oorzaken. Soms werkt de energie meer aan een bepaald gebied, omdat dat klaarblijkelijk noodzakelijker is. Op andere momenten - het lijkt dan soms stagnatie - zie je Reiki meer inwerken op het persoonlijke groeiproces. In dergelijk perioden zie je mensen ook vaak groeisprongen maken en bijv. emotioneel en mentaal sterker worden. Vaak gaat dit gepaard met meer energie krijgen/hebben en meer in hun kracht kunnen komen en blijven.
Omdat Reiki werkt aan je harmonieus mens-zijn, maakt Reiki ook geen onderscheid waaraan gewerkt zal worden. Het zal en kan dus ook niet zo zijn dat je bijv. geestelijk groeit en lichamelijk vooruit gaat, maar dat chakra's of aura overgeslagen worden. Alle aspecten van je mens-zijn zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden en verbetering in je wel-zijn zal zich dus uitstrekken over álle aspecten. 
Soms kan het misschien wenselijke zijn om - samen met Reiki (of omgekeerd) - ook nog te werken met een andere techniek (denk bijv. aan chakra balancing). Laat je, als je daarover meer geďnformeerd wilt worden, adviseren door je Reiki behandelaar of een andere ter zake deskundige.

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog