.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Moet je erin geloven?
Hoe wordt behandeld?
Wat is niet te behandelen?
Naast Reiki behandeling ook...
Hoeveel Behandelingen Nodig
Op welk gebied werkt Reiki
Waarvoor Reiki (-behandeling)
Versterken Reiki (-behandeling)
Voordeel Contact Behandeling
Voordeel Afstand Behandeling

________________________________ 
 
  
.

Reiki-behandeling: Naast Reiki-behandeling ook e.e.a. trachten uit te zoeken...

info @Reiki-Info

Japans Symbool voor Reiki. Het Usui Reiki-systeem is rond 1900 opnieuw vorm gegeven door dr. Mikao Usui. In de lineage - de afstammingslijn - van Usui Shiki Ryoho is de "Reiki-fakkel" doorgegeven via Chujiro Hayashi en Hawayo Takata aan Phyllis Lei Furumoto, de huidige Reiki-GrandmasterZiekten en lastige levensomstandigheden kunnen ontstaan doordat je er een levenshouding of levensstijl op na houdt die niet in harmonie is met de persoon die je eigenlijk bent. 
Zo kan een voor jou verkeerde voeding leiden tot ontregeling van je spijsvertering en zelfs stofwisseling; of kan een emotionele blokkade (bijvoorbeeld er niet mee om kunnen gaan dat je niet perfect bent, niet alles goed kunt, etc.) leiden tot ernstige spanningsklachten, migraine, overmatige geÔrriteerdheid, oververmoeidheid of overspannenheid, enz.. 

Het is dan zaak niet alleen (met Reiki e.d.) te werken aan de symptomen (de klachten), maar ook de ontstaansredenen van die klachten aan te pakken, zodat de mogelijkheden vergroten dat de klachten - na behandeling en oplossing - ook weg blijven. 

Daarom combineer ik een Reiki-behandeling nagenoeg altijd met (al dan niet korte) begeleidende gesprekken, waarin ik samen met mijn cursist/cliŽnt werk aan inzicht in de ontstane toestand in zijn/haar leven (tenzij de cliŽnt/cursist dit niet wil natuurlijk; want het is zowel mijn taak als plicht de cliŽnt/cursist een vrije keuze te geven en/of te laten behouden). 

Met de Reiki-behandeling werk ik op energieniveau, vanuit de Reiki energie. Door inzicht te vergroten ontstaan verbeterde mogelijkheden om adequaat te werken aan oorzaken van bepaalde problemen.  
Wanneer iemand het verbeterde of verkregen inzicht op juiste wijze integreert in zijn/haar leven, dan zullen veel (bijkomende) klachten door/na de Reiki-behandeling verminderen en niet zelden zelfs geheel verdwijnen. En zal de behaalde winst in regel ook niet meer verloren gaan; de klachten komen dus niet meer terug, met als gevolg verbeterde kwaliteit van het leven en meer levensplezier en -geluk.  

Veranderingen die door deze combinatie tot stand kunnen komen niet alleen van blijvender karakter, maar met regelmaat zelfs verwonderend en ongekend. 
Wanneer je dan achteraf samen terugkijkt en vergelijkt, ontdek je pas goed hoeveel nieuw gecreŽerde kracht, inzicht, harmonie en levensvreugde je hebt bereikt; zelfs vaak op vlakken en in zaken die je vroeger niet voor mogelijk zou hebben gehouden....

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog