.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Moet je erin geloven?
Hoe wordt behandeld?
Wat is niet te behandelen?
Naast Reiki behandeling ook...
Hoeveel Behandelingen Nodig
Op welk gebied werkt Reiki
Waarvoor Reiki (-behandeling)
Versterken Reiki (-behandeling)
Voordeel Contact Behandeling
Voordeel Afstand Behandeling

________________________________ 
 
  
.

Hoeveel Reiki-behandelingen heb je nodig om je doel te bereiken...

info @Reiki-Info

Japans Symbool voor Reiki. Het Usui Reiki-systeem is rond 1900 opnieuw vorm gegeven door dr. Mikao Usui. In de lineage - de afstammingslijn - van Usui Shiki Ryoho is de "Reiki-fakkel" doorgegeven via Chujiro Hayashi en Hawayo Takata aan Phyllis Lei Furumoto, de huidige Reiki-GrandmasterZoveel ziekten, klachten en problemen of andere werkdoelen er te bedenken zijn, zoveel unieke situaties zijn er ook. 
Het is dan ook niet mogelijk om hier een direct antwoord op te geven. Ook een opsomming geven van indicaties zou leiden tot een lijst in de vorm van een woordenboek of encyclopedie en toch nog onvolledig blijken. 

Toch is er wel een indicatie te geven en iets over te zeggen:

Allereerst: als je wil weten of Reiki in jouw geval kan bijdragen aan oplossingen in jouw situatie, dan kun je er met zekerheid vanuit gaan, dat je na 2 of 3 behandelingen kunt merken dat er (en welke) verbeteringen er voor je optreden. Je kunt dus doorgaans na 2 of 3 behandelingen al merken en beoordelen of je er vooruitgang door boekt en de weg via Reiki-behandelingen een weg is die bij je past.

Daarnaast: lijkt een Reiki-behandeling niet te werken, zoek dan eens een professionele behandelaar op (of als je daar al bent: bespreek de zaken eens wat dieper met hem of haar). Die heeft in de regel vanuit de gekozen professionaliteit (dus de beroepskeuze) meer pijlen op zijn/haar boog en kan dan ook vaak beter zoeken naar de reden van de (soms schijnbare) stagnatie in de groei of genezing.

Kijken naar de zwaarte van de klacht of situatie is lang niet altijd een indicatie voor de noodzaak van langdurig behandelen. In veel klachten blijkt snel verbetering te kunnen ontstaan, omdat bijvoorbeeld (a) veel bijkomende klachten al snel verminderen en (b) omdat de Reiki-energie niet alleen werkt aan de ontstane klacht of situatie, maar ook aan de oorzaak daarvan. In veel gevallen betekent dit laatste dat - wanneer er in de oorzaak veranderingen/verbeteringen ontstaan - de uiterlijke klachten (gevolgen) op allerlei gebieden ook al snel verminderen of zelfs verdwijnen.

Globaal kan ik - uit ervaring in mijn Reiki-praktijk - met een gerust hart stellen dat veel cliŽnten voldoende hadden/hebben aan 2 tot 6 Š 7 behandelingen
Daarna kiest 2/3 van mijn cliŽnten voor genieten van het leven en terugkomen als dat een keer nodig mocht lijken/blijken.
1/3 van mijn cliŽnten kiest ervoor met zekere regelmaat (bijv. 1x per maand of 6 weken) langs te komen voor wat zij speels een "Onderhouds-" of "Servicebeurt" noemen. Zij kiezen ervoor om op die manier de behaalde winst te behouden en geleidelijk nůg beter in hun vel te kunnen zitten. 
Ik kan deze laatste groep geen ongelijk geven, want: Reiki is niet alleen goed voor je als je ziek bent, het is nog beter om Reiki voor je te laten werken om je gezondheid van lichaam en geest te behouden en (verder) te laten groeien. 

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog