.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Moet je erin geloven?
Hoe wordt behandeld?
Wat is niet te behandelen?
Naast Reiki behandeling ook...
Hoeveel Behandelingen Nodig
Op welk gebied werkt Reiki
Waarvoor Reiki (-behandeling)
Versterken Reiki (-behandeling)
Voordeel Contact Behandeling
Voordeel Afstand Behandeling

________________________________ 
 
  
.

Reikibehandeling: Moet je erin geloven?

info @Reiki-Info

 


Japans Symbool voor Reiki. Het Usui Reiki-systeem is rond 1900 opnieuw vorm gegeven door dr. Mikao Usui. In de lineage - de afstammingslijn - van Usui Shiki Ryoho is de "Reiki-fakkel" doorgegeven via Chujiro Hayashi en Hawayo Takata aan Phyllis Lei Furumoto, de huidige Reiki-GrandmasterNee, dat is niet van belang. De energie werkt harmoniserend en stelt geen voorwaarden aan de ontvanger.

Het enige dat van belang is is, dat je de energie toe moet willen laten. Anders gezegd: je moet erom vragen aan een Reikibehandelaar of ja zeggen als een Reiki behandelaar je de Reiki behandeling aanbiedt. 

Je mag dus rustig sceptisch zijn en blijven over Reiki-behandelingen. De werkzaamheid van de behandeling zelf zal je ongeloof vanzelf wegnemen, doordat je bijvoorbeeld merkt, dat je erg ontspant, pijn vermindert, genezing versnelt, enz. 

Dus niet het geloven is van belang, het willen proberen en willen ontvangen is van belang. En erom vragen is dus al voldoende! 

Wat misschien wel meer van belang is: wil je werkelijk groeien, werken aan je gezondheid, werken aan harmonie in je leven?
Misschien is wat uitleg hier op z'n plaats. 
Stel dat je erg afhankelijk bent en anderen altijd de beslissing voor je laat nemen. Dan kan groei met zich meebrengen, dat je - doordat je meer in je kracht komt te staan en je inzicht groeit - ook werkelijk zelf de nieuwe keuzen voorgeschoteld krijgt en dus ook zelf beslissingen zult (moeten) gaan nemen. Dat kan aanvankelijk "eng" lijken, maar ook hierbij zal de Reiki energie je helpen groeien. Vandaar mijn opmerking: bedenk je eens of je wčrkelijk wilt groeien...

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog