.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Tips voor Reiki-Info bezoekers
Tips over E-mailen naar Reiki-Info
Copyrights op Reiki-Info
Bestellen/kopen - Top Web-winkel
Bestellen/ kopen - Tips voor gemak

________________________________ 
 
  
.

Bestellen bij een top Web-Winkel 

info @Reiki-Info

.

Reiki-Info heeft ervoor gekozen boek- en muziekaanbevelingen op te nemen, o.a.s van Reikiboeken en Esoterische boeken, Reikimuziek en New Age muziek.
Daarbij zal Reiki-Info steeds uitgebreider info over (Reiki- of New Age)) boeken / muziek gaan vermelden.
Tegelijk tracht Reiki-Info de weg naar de artikelen (die lang niet altijd gemakkelijk in winkels te vinden zijn)  te verkorten en vereenvoudigen door links (koppelingen) naar verkooppunten op te nemen. 

Ook Bol.Com is zo'n verkooppunt met - ook - als gemak: levering aan huis! Zodra met meer verkooppunten goede afspraken gemaakt worden, zal ook die keuze aan het publiek geboden worden. 

Nadeel van Bol is bijv. wel, dat veel bijzondere muziek cd's niet leverbaar zijn, omdat niet gewerkt wordt aan een volledig genre.

Veel beter is echter de nieuwe webwinkel die wij voor U gevonden hebben. Op deze webwinkel site is een schat van spirituele en ontspanningsmuziek te vinden én .... U kunt er ook naar geluidsfragmenten luisteren. Beslist een aanrader dus en Reiki-Info gaat haar muziekhoek dan ook volledig op deze webwinkel afstemmen. U kunt er een kijkje nemen door rechts op de snapshot van de site te klikken of hier te klikken voor allerlei Spirituele muziek.

Aangezien het voor Reiki-Info ondoenlijk is al deze artikelen zelf op voorraad te houden en het aan tijd ontbreekt om naast alle activiteiten tevens als winkel/verzendbedrijf te functioneren, heeft Reiki-Info gekozen voor deze doorverwijzingen. De aanbevolen webwinkels verzorgen dus bij bestelling de afhandeling van je bestelling, facturering, je betaalt ook aan hen en geeft daar op op welke wijze je de bestelling (en betaling) afgehandeld wilt hebben. 

Tip: bij meerdere boeken/cd's gezamenlijk bestellen betaal je meestal minder voor verzendkosten. Je bespaart dus geld door meerdere dingen tegelijk te bestellen.
Voor Reiki-Info dus reden om deze service hier op te nemen.

Mocht je echter klachten hebben over bestellingen of afhandeling daarvan en er met de door Reiki-Info aanbevolen webwinkel niet goed uitkomen, dan hoort Reiki-Info dat graag van je. De ervaring is hierin echter tot nog toe zeer positief, ook v.w.b. coulante opstelling bij afhandeling van zaken.

 

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog