.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Tips voor Reiki-Info bezoekers
Tips over E-mailen naar Reiki-Info
Copyrights op Reiki-Info
Bestellen/kopen - Top Web-winkel
Bestellen/ kopen - Tips voor gemak

________________________________ 
 
  
.

Info over E-mailen naar Reiki-Info 

info @Reiki-Info

.

Reiki-Info.nl werkt met On-Line E-mail. Dit betekent dat je niet meer vanuit je persoonlijk E-mailsoftware (Outlook bijvoorbeeld) mailt, maar rechtstreeks op internet je mailtje opstelt en door kunt sturen. Voordeel is o.a. geen postbak meer hoeven legen. 
Bij E-mailen wordt een E-mailformulier in een apart venster geplaatst. Vul dit in en druk op "Verzenden" en sluit dit venster na het bevestigingsschermpje.
Zorg er wl voor dat je je eigen E-mailadres juist invult. Je krijgt namelijk zo spoedig mogelijk bevestiging van ontvangst en antwoord. Bij een onjuist adres kunnen wij je niet terugmailen.
Antwoorden op je mailtjes ontvang je op de voor jou gebruikelijke manier, dus via je persoonlijke mailsoftware (bijvoorbeeld (Outlook Express). Daarna kun je met "beantwoorden" verder mailen. 
 
Mail Mogelijkheden:
Bovenin vind je een viertal E-mailadressen. 
Het 1e adres is dat van Reiki-Info.nl. Als je vragen of suggesties hebt, kun je dit adres gebruiken en krijgt - indien mogelijk binnen 4 werkdagen - bevestiging van ontvangst en antwoord. 
Het 2e adres is van de Sitemaster. Gebruik dit mailadres bij storingen, zoals niet of onjuiste weergave van onderdelen van de site op je scherm. De Sitemaster zorgt voor technische aangelegenheden en zal proberen zo spoedig mogelijk oplossingen te creren voor het probleem.
Het 3e adres is van ondergetekende en is te gebruiken wanneer je vragen hebt over copyrights en aanverwante zaken. Wanneer - en ik hoop regelmatig veel positieve inbreng van collega's te ontvangen - het copyright bij een andere auteur ligt, dan kun je die je vragen mailen of mij je mailtje laten doorsturen. 
 
Als je
Stuur een E-mailtje tegenkomt: 
Wil je mailen, dan kun je direct op deze knop klikken. De E-mail wordt dan tevens aan de voor de tekst juiste geadresseerde toegezonden. 
 
Met vriendelijke groet,

Reiki-Info

.

 

  1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog