.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Tips voor Reiki-Info bezoekers
Tips over E-mailen naar Reiki-Info
Copyrights op Reiki-Info
Bestellen/kopen - Top Web-winkel
Bestellen/ kopen - Tips voor gemak

________________________________ 
 
  
.

Gebruikers tips voor Reiki-Info bezoekers 

info @Reiki-Info

.

Door vernieuwing van de website vind je voortaan alle onderwerpen in het menu links.
Zodra je op een onderwerp klikt, verschijnt - als dat aanwezig is - het onderliggend menu met bijbehorende onderwerpen.
Zoals je kunt zien, bestaat het menu vaak uit 2 delen, gescheiden door dunnen oranje lijnen.
In het bovenste deel verschijnen de onderwerpen die onder de zelfde rubriek vallen. In het onderste deel verschijnen andere rubrieken dan de rubriek waarvoor je gekozen hebt. Hierdoor kun je vaak sneller bepaalde onderwerpen lezen en daarna naar de volgende rubriek springen, zonder eerst omhoog te hoeven gaan.
 
Naar boven springen - dus naar rubrieksniveau - kun je door op "Menu Terug" te klikken.

Je kiest dus door op een rubriek/onderwerp te klikken. Zodra je je muisaanwijzer (-pijl) boven een mogelijke keuze plaatst, verandert de tekst van kleur ter accentuering. 
Verder kun je op de pagina omlaag bladeren (scrollen) met behulp van de standaard Explorerbalk (of natuurlijk gewoon met je muiswiel als je die hebt).
 
Gevraagde info wordt doorgaans in het middenste blok getoond. Rechts verschijnen Google advertenties die - als alles naar behoren werkt - te maken hebben met het onderwerp. Onderaan de pagina's kun je op "Naar boven" klikken om snel naar de bovenkant van de pagina en het menu terug te springen. Scrollen is dan dus niet nodig.
Je kunt trouwens ook altijd snel naar boven springen (naar menu's dus) door de toets <Ctrl>  ingedrukt te houden en op de toets <Home> te drukken.  
 
De site is ontworpen voor een beeldscherminstelling van  1024x768  of  800x600  (16 en 32 bits kleuren). Gebruik je een andere instelling en is het beeld daardoor moeilijk leesbaar, onoverzichtelijk of moeilijk toegankelijk, Stuur een E-mailtje  onder vermelding van je instellingen. Mogelijk kan bij volgende aanpassingen van de site rekening met dergelijke instellingen worden gehouden.
 
Zoals gezegd: je kiest gewenste info door op "Links" (koppelingen) te klikken. "Links" worden in leestekst vetgedrukt en anders gekleurd aangegeven, tenzij sprake is van een keuzeknop. Onderstreping van links is echter uitgeschakeld om de leesbaarheid te verhogen. 
 
"Links" zijn dus koppelingen naar andere delen van de site of andere websites. Je kunt erop klikken met je linker muisknop en zo je keuze maken. 
 
Bij gebruik van bijv.  Internet Explorer of Netscape en standaardinstellingen zijn "Links" vetgedrukt (niet onderstreept); als je de muisaanwijzer erboven houdt, verandert de vorm in een handje. Dit gebeurt niet boven bepaalde knoppen (dit om een zo rustig mogelijk beeld te houden).
 
In Rubrieken en Onderwerpen is zoveel mogelijk logisch onderscheid aangebracht; Reiki-Info staat echter open voor suggesties ter verbetering.  

.

 

 

  1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog