Reiki-Info, voor Reiki Info en vinden van een Reikimaster, Reikicentrum of Reikipraktijk bij jou in de buurt. De site wordt opengesteld voor alle Reiki stromingen.
Je wordt doorgeschakeld naar de volledige homepage mét menu's van Reiki-Info. Klik zonodig op HOME

info @ reiki-info.nl 

Mocht deze pagina om een of andere reden in beeld blijven staan: excuus voor het ongemak. 
Wij verzoeken u dan vriendelijke om hier op HOME te klikken, zodat u alsnog op de website terecht komt. Dit gebeurt slechts bij technische storingen....
Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ons van dit soort storingen op de hoogte brengt d.m.v. een e-mailtje naar één van de adressen op de hoofdpagina.

Op de site wordt Algemene Info van Reiki-Info verstrekt over de Reiki 1e graad en Reiki 2e graad Reikicursus, de Reikicursus in het algemeen, enz.. 
Naast Reiki-Info over Reiki is er allerlei algemene informatie over Reiki, Reikimaster zijn en de opleiding Reikimaster (niet alleen opleiding Usui maar ook andere Reikimasters ) in het Reiki Systeem, en veel meer, zoals Reiki Boeken, Reiki-behandeling, enz. enz..
Daarnaast wordt de komende tijd veel info geplaatst over de Reikimaster, Reikipraktijk of het Reikicentrum bij jou in de buurt.


Reiki-Info  

Rubrieken: Welkom   Reiki    Reiki 1e graad    Reiki 2e graad    Reiki Opfriscursus 
  Reiki behandeling   Adres Info   Kennismaken   

 

© 1994-2006 - Reiki-Info;  meer info onder "allerlei"-"copyrights"