.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Reiki - New Age Muziek - Opstarten duurt
Reiki - New Age Muziek - Lees en Luister
Reiki - New Age Muziek - Wat te horen
Reiki - New Age Muziek - Kies en Luister
Reiki - New Age Muziek - Bestel via......

________________________________ 
 
  
.

Reiki en New Age Muziekfragmenten naar keuze beluisteren (Kies en start door te klikken) 

info @ Reiki-Info

 
Vanuit Buma Stemra bleef de onverbiddelijk eis liggen dat slechts tegen betaling van vele honderden euro's de geluidsfragmenten geplaatst mochten blijven. Daarom is medio 2006 besloten de fragmenten te verwijderen. Meer info vindt U helaas op de hoofdpagina. 

Naast het activeren van achtergrond Reiki- of New Age muziek tijdens het lezen op Reiki-Info, is het vrij gebruikelijk dat je - voordat je een cd gaan kopen/ bestellen - eerst één (of enkele) geluidsfragmenten wilt beluisteren. Bijvoorbeeld om te horen of de cd geschikt is om bij Reiki behandelingen te gebruiken.
 
Daarom heb ik al ruim 45 Reiki of New Age muziekfragmenten uit mijn collectie ter beschikking gesteld. Er komen er de komende maanden nog vele bij. Stuur tips als je die hebt.
 
"Kies en Luister" geeft de algemene info vooraf. Klik op de "LUISTER" button voor de volledige lijst van reeds beschikbare Reiki en New Age Muziekfragmenten. 
 
 
Nb.: De lijst wordt om praktische redenen in een apart venster geopend. Je kunt dan gemakkelijk muziek starten, maar ook weer uitzetten als je genoeg gehoord hebt.
 
Mocht je er niet de fragmenten vinden van de Reiki- of New Age muziek die je zocht, mail me dan de gegevens van die cd (artiest, titel). Wellicht heb ik de cd in mijn privé collectie en kan ik een fragment voor je beschikbaar stellen. In dergelijk geval geldt wel: even geduld hebben graag. Deze service wordt in mijn schaarse vrije verleend.

Met vriendelijke groet, veel luisterplezier bij Reiki-Info.

 

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog